Recensies

Fam. Houterman

november 2016

Vanmiddag hebben we onze lieve kraamverzorgster uit mogen zwaaien. 8 Dagen lang heeft ze geweldig voor ons gezorgd!! Wat gaan we je missen! (en de lekkere broodjes, smooty's, verse jus enz. enz.) mocht er ooit nog iemand opzoek zijn naar een kraamverzorgster dan zeggen wij: zeg nooit nee tegen de kraamzorg van zuster GREE!!

Mevr. Reijerse

juli 2016

Er was bij mij geen twijfel mogelijk toen ik vorig jaar zwanger werd en gelijk aan jou dacht. Wat hebben wij veel van onze kraamtijd kunnen genieten dankzij jou, als kraamverzorgster en vriendin bij ons in huis. Je hebt ons alles geleerd wat we moesten weten als kersverse papa en mama en daarnaast heb je ons heerlijk verwend. Naast alle huishoudelijke taken en zorg voor mij en Aisah hadden we niet het idee dat je er was als kraamverzorgster, meer als 4e gezinslid, wij voelden ons bij jou op ons gemak. Je bent een topper en wat gaat een kraamweek helaas te snel voorbij. Als het ons in de toekomst gegund wordt gaan we zeker weer voor Kraamzorg Post!

Familie Staring

juni 2016

Het is woensdag 1 juni, 6 uur 's ochtends, als het bij ons door begint te dringen dat het toch wel echte weeën zijn.. Toen de verloskundige om 7:30 uur constateerde dat ik 4 cm ontsluiting had is Gretine zich al klaar gaan maken, zodat ze vanuit Middelburg op tijd naar Leusden kon vertrekken. De bedoeling was om naar het ziekenhuis te gaan, maar er was op dat moment geen plek. Achteraf zijn we daar heel blij mee, want nu kon Gretine volledig assisteren bij de thuisbevalling. Het is, voor zover dat kan natuurlijk ;-), heel relaxed gegaan. Mede door de professionele en rustige begeleiding van Gretine. Ze heeft mij, samen met mijn man, erdoorheen geholpen. Bedankt voor het fijnknijpen van je hand ;-)

Extra bijzonder en vertrouwd was het dat Gretine bij ons kraamverzorgster was, omdat ze familie is. Ze zag haar achternichtje geboren worden, als eerste hoorde ze haar naam, en ze heeft haar neef de eerste kneepjes van het vaderschap geleerd. De gehele kraamweek heeft ze alle zorg in huis voor ons uit handen genomen. Qua eten, huishouden, handige tips, adviezen en weetjes. Zo konden wij ons volledig richten op en genieten van onze dochter. Lieve Gretine; wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen! Bedankt voor je goede zorgen; voor moeder, kind en vader!

Mvr. Sonke

maart 2016

Wat hebben we genoten van onze kraamtijd dankzij Gretine Post van Kraamzorg Post. Bij onze eerste dochter hebben haar leren kennen en toen was ze al geweldig. Afgelopen week was ze er weer voor mij en onze tweede dochter. Wat een verwennerij... Lieve Gretine, bedankt voor het luisterend oor, veel goede tips, het huishouden, de flexibiliteit, de gezelligheid en alle andere goede zorgen. Je bent geweldig en een echte aanrader voor anderen. We zullen je missen.

Jenny Hirsi-Post

december 2015

Dat Gretine mijn kraamverzorgster moest worden was vanzelfsprekend. Gretine is namelijk mijn zusje en hoe bijzonder is het dat je zusje je kan assisteren bij de bevalling en kan helpen in de kraamweek van je eerste kindje. Gretine zou voor het eerst tante worden, dus voor ons beide zou dit heel bijzonder worden. Ik was 12 december 2015 uitgerekend en ik woon niet in de buurt van Gretine. Ze kwam dan ook al 8 december bij ons logeren en de "wacht" houden.

Dat ze in de buurt was gaf mij heel veel rust, dit zou tenslotte mijn eerste bevalling zijn en ik wist niet wat ik moest verwachten. Alleen liet de baby op zich wachten.. Uiteindelijk ben ik op 23 december ingeleid in het ziekenhuis en daar kon Gretine als zus mij ook begeleiden bij de bevalling, opvangen van weeën en helpen bij het uiteindelijk persen was erg fijn. Ze was rustig en gaf me goede tips.

Om 02.47 uur, 24 december werd onze dochter (en Gretine's nichtje) Jasmine geboren. Gretine heeft toen Jasmine aangekleed nadat de verloskundige haar nagekeken had. Ik had aangegeven in het ziekenhuis dat ik dat graag wou. Omdat de bevalling niet vlekkeloos was verlopen moest ik nog een paar dagen in het ziekenhuis blijven maar toen we tweede kerstdag om 18 uur thuis kwamen was het lekker warm in huis en de kaarsjes stonden gezellig aan, wat fijn thuis komen. Het voordeel van je kraamverzorgster bij je in huis hebben is dat ze buiten werktijd ook voor je klaar staat. Ze heeft ons super verwend, voor mijn man was het ook erg fijn en vertrouwd.

Ik kon helaas niet veel zelf in de kraamweek, maar ze heeft geprobeerd mij overal in te betrekken bij de verzorging van Jasmine en ze heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd omtrent de borstvoeding. Mede door haar hulp ging de borstvoeding eindelijk goed en zo kon ik toch extra van Jasmine genieten. Ze heeft ook snel geregeld dat ze nog iets langer kon blijven vanwege de borstvoeding en dat ik nog niet goed ter been was. Bovendien heeft ze super goed geholpen bij de newborn fotoshoot van Jasmine en deed daar niet moeilijk over. Ook is het gewoon heel fijn dat je alles kan zeggen, niets is raar en ze geeft goede tips.

Het was echt niet leuk dat ze na uiteindelijk 4 weken (2,5 week wacht en 1,5 week kramen) weer naar huis moest. Gelukkig kan ik haar nog steeds bestoken met vragen en komt ze nog regelmatig op bezoek. Nu ben ik deels bevooroordeeld omdat Gretine mijn zusje is, en ik wist ook al dat ze heel zorgzaam is.. Maar ze heeft echt verstand van haar vak! Ze heeft geduld, is lief, zorgzaam, gezellig, luistert heel goed en ook na de kraamtijd staat ze voor je klaar. Ik hoop dat je nog eens bij ons kan komen in de toekomst en dat er nog meer gezinnen kiezen voor de persoonlijke zorg van kraamzorg Post!

Lieve Gretine bedankt dat jij ons in de kraamweek hebt geholpen. Ondanks de ongemakken aan mijn kant heb ik door jou kunnen genieten van Jasmine.

Mevr. Luitwieler

november 2015

Lieve Gretine! Lavina, papa Nieko en ik willen jou heel erg bedanken voor de goede hulp tijdens mijn thuisbevalling. Het helpen mee puffen als ik dat nodig had, het in je hand mogen knijpen als dat moest, en het helpen van de verloskundige met het geboren worden van ons meisje! Daarna ons geholpen weer schoon en fris in bed te kunnen komen. Dat niet alleen natuurlijk, ook heb je ons een hele fijne en gezellige kraamweek bezorgd, wij kunnen terugkijken op een mooie bevalling en een mooie kraamweek.

Fam. Hirsi

november 2015

Ik heb Gretine leren kennen via mijn schoonzus. Gretine gaf aan dat ze ook buiten de regio Zeeland werkt en omdat we eenn goede klik hadden wou ik graag dat ze tijdens mijn kraamperiode kwam helpen.

Van tevoren hebben we goede afspraken gemaakt over wanneer ze zou komen en eventuele vervanging. Omdat ze hier in de buurt familie heeft wonen is ze uiteindelijk een week van tevoren al naar Slootdorp gekomen en heeft ze daar mijn bevalling afgewacht. Toen het zover was en we haar belden was ze binnen 15 minuten bij ons.

Ze heeft goed geholpen bij de bevalling en is daarna gelijk begonnen met haar werkzaamheden.Tijdens mijn kraamperiode had ik moeilijkheden met de borstvoeding. Ze heeft hier veel aandacht aan besteed en veel tips gegeven, hiervoor heeft ze ook extra uren opgenomen en had ze contact met een lactatiedeskundige. Uiteindelijk heeft het niet geholpen, maar door haar heb ik wel leren inzien dat de kraamperiode een fijne tijd moet zijn en geen pijnlijke tijd. Bij mijn eerste zoontje heeft de borstvoeding namelijk 8 weken lang pijn gedaan, omdat ik dacht dat het zo hoorde.

Hierna hebben we extra kunnen genieten van Mason. Gretine heeft zelfs mijn vriend in de watten gelegd en mijn oudste zoon vond het jammer dat ze weer weg ging. Gelukkig was ze er wel nog met zijn verjaardag, want deze viel precies in mijn kraamweek. En ook die dag heeft ze heel veel extra taken uitgevoerd welke niet haar verantwoordelijkheid waren. We missen haar nog steeds maar gelukkig zien we haar af en toe nog.

Mevr. Jongeneel

oktober 2015

Ik ben afgelopen juli bevallen van een dochter. Mede dankzij Gretine heb ik een hele fijne kraamtijd gehad. Ze weet van aanpakken en ik kon ook alles met haar bespreken. Ze zorgde ervoor dat mijn gezin op rolletjes draaide. Ze is erg professioneel maar zorgt ook zeker voor gezelligheid. Kortom een echte aanrader.

Fam Meijer

september 2014

Gretine is een hele fijne kraamverzorgster, ze geeft je de hulp en steun die je nodig hebt bij de bevalling en eenmaal thuisgekomen weet ze van aanpakken. Ze geeft hele goede zorg voor jou en voor je kleine, ze helpt waar nodig en is hartstikke flexibel. Kortom helemaal top! Bij mijn eerste kindje deed ze het super dus met geen enkele twijfel heb ik me alweer ingeschreven voor de zorg van mijn 2e kindje dat op komst is!

Gretine Post, Kraamzorg Post
Direct inschrijven

Contact

Bel 06-13118716
of mail naar info@kraamzorgpost.nl